Moderna digitala lösningar

Dagens IT har modena digitala lösningar som fungera lika bra för privatpersoner som för företag. du har säkert hört talas om det digitala molnet där man kan lagra det som du i vanliga fall skulle lagra i din stationära dator eller på externa hårddiskar. Många sitter idag och arbetar enbart mot en molntjänst och dessa kommer utvecklas än mer, var så säker.

Företag

Det finns många suveräna lösningar för den som bedriver någon form av verksamhet, i princip så kan man lägga allt i molnet och enbart använda sig av klienter som man arbetar med. Du loggar alltså in på en dator som kopplar upp sig mot molnet och programvaror och all information hämtas därifrån. Som företag så slipper man service och underhåll på någon server som står på företaget och man kan oavsett var man sitter i världen arbeta med företagets produkter och tjänster.

Privatpersoner

Det kanske inte behövs vara lika avancerat för privatpersoner men att man återläsa en backup från Googles Drive eller via Apples iCloud underlättar enormt för oss alla. Som exempel om du köper dig en ny iPhone så får du se till att den har lagts till i iCloud och det gjorts backups efter konstens alla regler. Då du skaffat din nya telefon så det första du gör är att flyttar över ditt sim kort till den nya telefonen, då du får frågan om att ställa in telefonen som ny eller läsa in från backup från iCloud så väljer du det senare alternativet.